حریم خصوصی
تبدیل و ویرایش در دستگاه شما بدون آپلود فایل های شما انجام می شود. کتابخانه، پیش نویس ها و تاریخ محلی باقی می مانند. UID شما از مجوز شما در دستگاههای مجاز استفاده میکند، نه فایلهای شما. تأیید حساب، بهروزرسانیها و دانلودهای URL نیاز به اتصال اینترنت دارند. پردازش محلی به این معنی نیست که برنامه فاقد تجزیه و تحلیل است.








